Bar og fester

Kom ned i kollegiets lørdagsbar og mød folk fra andre etager. Drik og sludr, spil pool, spil bord­fod­bold eller dans hele natten. Ved de 5-6 store årlige fester mødes majoriteten af kollegiets beboere, så der er garanteret fest.

Hurtig information

Rygning på væ­rel­serne og husdyr er ikke tilladt. Eget bad og toilet… og altan! 24 men­nes­ker per etage med to store fælles­køk­ken­er. Vand/varme/el/fælles-TV/internet in­klu­de­ret i huslejen.

Bliv beboer

Betyder det sociale noget for dig? Hvad med en stor, lukket have? Hvad med kort afstand til bu­tik­ker og metro? Hvad med indre by på 10 minutter med cykel? Ja, det lyder godt! Så skriv dig op på CIU nu, inden det er for sent!

Mere information

Hvad vil du vide?

Der er gratis parkering, og du skal ikke hente nogen tilladelse på kontoret. Kort sagt: Ingen P-vagter, ingen bøder, ingen stress.

Er du interesseret i at lære mere om kollegiet, kan du hoppe over i om kollegiet-afdelingen. Her kan du lære mere om værelserne, det praktiske, priser og størrelser, diverse faciliteter og tilbud. Hvis du vil se, hvad der er i området, kan du tjekke vores kort over lokalområdet. Vil du blive endnu bedre bekendt med kollegiet, har vi masser af billeder af haven, styrketrænings- og motionsrummene, musikrummet, flere værelser og meget mere!