FAQ

Flere spørgsmål?

Har du spørgsmål til/om udvalg på kollegiet, kan du kontakte kontaktpersonerne for de enkelte udvalg. Har du andre spørgsmål vedrørende kollegiet, kan du kontakte inspektøren.

Indeks

Jeg er ny. Hvor lærer jeg mere om kollegiet?

Du har allerede fundet mig, så du er godt i gang. Det praktiske får du styr på under For nye beboere. Du kan finde ud af, hvad der er i området under Lokaleområde. Du kan se faciliteter og andet sjovt under Billeder. Du kan læse mere om vores faciliter under Faciliteter. Vil du være med i et udvalg, kan du smutte forbi Udvalg.

Men vigtigt af alt: Spørg folk på din etage. Der sker mange ting på de enkelte etager, som vi ikke skriver om her, og mange sociale begivenheder, baraftener og fester hører du om igennem dine medkollegianere og vores Facebook-gruppe. Husk at få styr på rengøringsvagterne og betalings til køkkenkassen.

Hvad er en køkkenkasse? Hvem står for det? Hvem betaler jeg til?

Køkkenkasserne administreres af de enkelte etager. Pengene i disse kasser går til mange ting, heriblandt sæbe, krydderier, fryseposer, løg, køkkengrej, aviser osv. De enkelte etager laver selv regler og står selv for den månedlige afgift og indkrævning af penge. Kollegiet har altså som sådan ikke noget at gøre med køkkenkasserne, men det er muligt at bede om at få køkkenkasseregningen dækket af en beboers depositum, hvis vedkommende flytter fra den.

Spørg dine medkollegianere på etagen og hør mere om, hvad køkkenkassen betaler for, og hvordan du betaler.

Hvorfor passer min værelsesnøgle ikke i dør/postkasse X, når min nabos nøgle gør?

Du bruger nok den nye type værelsesnøgle, som er firkantet og ligner fx nøglen til motionsrummene. De gamle, runde værelsesnøgler har indbygget universalnøgle til forskellige rum i kælderen og etage-/køkkenpostkasser. Dette vil ikke være tilfældet for al fremtid, da kollegiet er ved at overgå til chiplås i flere døre.

Jeg ønsker at klage. Hvad er mine muligheder?

Uanset hvad du ønsker at klage over, er det et krav, at du/I har forsøgt at løse situationen selv. Er det ikke lykkedes at løse problemet, har du mulighed for at klage til klageudvalget eller formanden, uanset hvad din etages regler så end foreskriver. Du kan se mere under Regler > Klage.

Hvad er kollegiets jargon?

Stuen = 1. sal. Den kan du lige så godt lære med det samme. Selvom der står “7.” i folkeregisteret og på dit sundhedskort, så bor du altså på ottende, fordi dit værelsesnummer starter med 8.

Køkkenerne har mange navne. Hver etage har deres egen nomenklatur:

Køkken X63 Køkken X64
Det lille køkken Det store køkken
Rødt køkken Blåt køkken
Gadekøkkenet Havekøkkenet

Trekanten er kollegiets fællesareal. Området er sådan trekants…agtig.