Rekreation udvalget

Om

Udvalget står for haven samt saunaen. Så når der er arrangementer i haven, hjælper vi til og stiller haven til rådighed.

Videre står vi for at dyrke planter i plantekasserne på den østlige side af haven. Dette gør vi for beboernes interesser og brug.

Udlån af grill sørger vi i haveudvalget også for.

Forpligtelser og ansvarsområde

Det er Haveudvalgets opgave at have styr på haven og saunaen. Dette indebærer at organisere og deltage i den generelle vedligeholdelse af haven og saunaen, som ikke varetages af inspektør og vicevært.

Herudover står udvalget for at udvikle haven i samarbejde med Scandis Boligerne og Hørbrækkerhuset. Dette indebærer omstrukturering af havens udseende og anvendelse.

Urban Garden-projektet hører også under udvalget, men er tiltænkt som et projekt for beboerne. Dette betyder, at haveudvalget står for organisering af plantekasserne og indkøb til disse. Brugen af kasserne er dog åben for alle kollegianere, som ønsker at anvende disse.

Det er Haveudvalgets opgave at inkludere beboerne så vidt muligt i de aktiviteter, som vedrører drift og brug af haven.

Sidst varetager Haveudvalget udlån af kuglegriller. Dette omfatter at have styr på, hvem der låner grillerne, og at sørge for at disse bliver leveret tilbage i ordentlig stand.

Magt

Haveudvalget kan kun vedligeholde haven og Urban Garden-kasserne. Alle ændringer af haven skal godkendes af de tre kollegier. Ændringer til Urban Garden skal godkendes af beboerrådet.

Haveudvalget kan vælge at udelukke personer fra Urban Garden-projektet eller udlån af grill.

Bemyndigelse

Medlemmer vælges som sædvanligt på et beboerrådsmøde.