For nye beboere

Før indflytning

Når du har underskrevet kontrakten, aftaler du med inspektøren Erik, hvornår du kan hente nøglen. Inspektøren kan nås på tlf. 30 73 29 27 mellem 07:00-14:00. Hent nøglen, og bed Erik om at vise dig rundt, så du får set, hvilket køkken du hører til, og hvor man finder vaskeri osv.

Der er gratis parkering, men du skal hente en parkeringstilladelse på kontoret. Hørhus Kollegiet deler den store parkeringsplads i hjørnet af Brydes Allé og Hørhusvej med Scandis Boligerne (Brydes Allé 21) og Hørbrækkerhuset (Hørhusvej 11). Husk, at indgangen til kollegiet er i kælderen (se evt. billeder af kollegiet).

Under indflytning

Blandet

Der er elevatorer. De er ikke store, men en seng på 120 cm kan lige akkurat være der. Større ting kan bæres op via bagtrappen.

Fik du ikke en rundvisning i kælderen, er det en god idé at kigge her, så du kan finde rundt i kælderen.

Udsugning skruer ned ved nitiden og slukker helt ca. kvart i midnat.

Internet

Ved mellemdøren i værelset sidder en stikdåse med to netværksstik. Det øvre stik er ikke tilsluttet. Det nedre stik forbindes direkte til din computer eller router, som kommer direkte på nettet. Der er ikke noget brugersystem; man stikker bare kablet i væggen, og så er man i gang. Nogle etager har fælles-WiFi.

Fjernsyn

(Bemærk, at der kun er gratiskanaler (DR og skandinaviske) kanaler på værelser.) Der er en stikdåse med TV- og radiostik. TV-stikket er desværre et hunstik (normalt et hanstik) ligesom radiostikket, hvorfor man skal have fat i han-han-stik eller et T-stykke (ikke anbefalet!), hvis man kun har et almindeligt han-hun-kabel.

Når den er klaret, får man med det samme alle gratiskanaler kanaler digitalt. Der er ingen analog kanaler. Følg evt. opsætningen her.

Ønsker man den fulde kanalpakke med evt. sport eller underholdning som ekstrapakker, skal man kontakte PowerNet.

Der er ved at blive lavet om på TV-kanaler, hvorfor indholdet i denne sektion snart ikke længere vil være gyldigt.

Efter indflytning

Orientér dig på din etage, og bed en fra etagen om at sætte dig ind i etagens regler, rengøringsordning og betaling til diverse kasser. Hver etage har sin egen fremgangsmåde.

Der er masser er mulighed at være socialt på kollegiet – tjek hjemmesiden, Facebook-gruppen og snak med din etage.

Velkommen til Hørhus!