Spil og Spas

INFO

Optagelsesmuligheder Medlemmer vælges som sædvanligt på et beboerrådsmøde.

Om

Spil og spas-udvalget er nedlagt

Spil og Spas-udvalget er et sjovt og socialt udvalg på Hørhus Kollegiet. Spil og Spas-udvalget står for spilleaftener ca. en gang om måneden, hvor udvalget arrangerer spil, lege og konkurrencer i forskellige spil og morsomheder, og tilbyder en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor kollegiets beboere kan lære andre beboere bedre at kende over et spil Ludo eller andre sjove aktiviteter.

Spil og Spas-udvalget er dog mere afdæmpet end barudvalget og festudvalget, da der her mere er fokus på hygge, sammenhold og sjov. Spil og Spas-udvalget fokuserer i højere grad på at tilbyde Hørhus Kollegiets beboere hygge og et godt grin, frem for fest og farver, som både barudvalget og festudvalget i højere grad står for. Derfor afholder Spil og Spas-udvalget oftest deres arrangementer på hverdage, hvor stemningen efterlader plads til lektielæsning og forpligtigelser dagen derpå.

Hvis du kunne tænke dig at være med til at planlægge og stå for afholdelse af diverse Spil og Spas-aftener, så meld dig til udvalget – her er plads til alle, og ingen krav om færdigheder eller kendskab til diverse spil, men blot lyst og ideer til at skabe en masse sjov blandt kollegiets beboere.